175
Marilyn Monroe je ubijena?!

Marilyn Monroe je ubijena?!

175
SHARE

Produkcijska kuća Film Engine planira snimiti film o smrti Marilyn Monroe temeljen na svedočanstvu bivšeg zamenika losanđeleske odeljka mrtvačnice Lionela Grandisona koji tvrdi kako je glumačka diva ubijena.

Samoubistvo Marilyn kontroverzna je tema od kada je glumica 1962. godine pronađena mrtva u svojoj hotelskoj sobi. Iako u službenim dokumentima stoji kako je legendarna plavuša umrla zbog predoziranja tabletama za spavanje, zamenik kancelarije mrtvačnice kaže da je istina malo drugačija.

Grandison tvrdi kako je postojao čvrst dokaz o tome da je glumica ubijena, ali i da je bio prisiljen ceo slučaj oko smrti tada 36-godišnje Marilyn nazvati “samoubistvom”. Dodao je i kako mu se godinama pretilo smrću zbog istine koju je znao i koju sada želi podeliti sa javnosti, prenose američki mediji.

4 KOMENTARA

  1. omg zar je ni sad ne mogu pustiti na miru? kao da ce to ista promeniti….zena je mrtva…bila ubijena, nastradala u s. nesreci, umrla od alkohola,droge, tableta,m lekova…svejedno…mrtva je..pustite je da pociva u miru…omg

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.