226
Mariah Yeater odustala od zahteva za utvrđivanje očinstva!

Mariah Yeater odustala od zahteva za utvrđivanje očinstva!

226
SHARE

Obožavateljke planetarno popularne pop zvezde Justina Biebera mogu da odahnu! Navodna majka njegovog deteta, Mariah Yeater, odustala je od zahteva za utvrđivanje očinstva, javlja TMZ. Objavljeno je i kako su se advokati Mariah Yeater, Lance Rogers i Matt Pare, povukli sa slučaja.

Justin Bieber je nedavno pristao na DNK test utvrđivanja očinstva čim se vrati u SAD. Njegov advokat Howard Weitzman je najavio i protivtužbu protiv Yeater i njenih advokati radi lažnih iskaza. Nadaju se da će protivtužba poslati poruku i ostalim obožavateljkama koje imaju slične ideje.

18 KOMENTARA

  1. Svejedno sto je ona odustala od tuzbe Justin ce je tuziti, morace da mu plati. A ona je toliko maloumna da je mislila da ako povuce tuzbu da ce Justin povuci svoju tuzbu. Cura nema para, zelela je samo medijsku paznju. Ja mislim da ce ici u zatvor. Znala sam da laze od samog pocetka.

  2. hahaha pa to se otpocetka moglo vidjeti! Strasno kako je iskoristila svoju bebicu i malo te popularnosti koja je u trenu nestala! Ali Belieberi jos nece odustati dok je ne nađu! :P

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.