Start Stars Hot News! Mariah Yeater ne odustaje: “Na sudu ću dokazati da je Bieber otac...

Mariah Yeater ne odustaje: “Na sudu ću dokazati da je Bieber otac mog sina”

SHARE

Obožavaoci Justina Biebera još su u transu zbog navodnih tvrdnji Mariah Yeater, prema kojima je on otac njenog tromesečnog sina. Dok su oni u neverici, a Justinov menadžment pokušava da se nosi s svim, Mariah koristi novostečenu slavu.

Nakon što je skandal izbio u javnost, Yeater je dala svoj prvi televizijski intervju. 20-godišnja devojka izgledala je poprilično čedno, a čak je i suzu pustila tokom svoje ispovesti. Objasnila je kako je Bieber bio agresivan tokom njihove 30-sekundne romanse u WC-u posle njegovog koncerta. Dečaka je rodila pre tri meseca, a tvrdi da je on plod njenog nezaštićenog seksa s Bieberom. “Odmah sam mu se svidela, a nakon kratkog razgovora upitao me da li bi mi smetalo da se sklonimo negde i budemo sami, a ja sam pristala. Na sudu ću dokazati da su moje tvrdnje istinite”, rekla je Mariah.

Kada su je upitali kako komentariše tvrdnje njegovih telohranitelja, prema kojima je pevač vreme nakon koncerta proveo s porodicom i prijateljima, Yeater nije imala komentara. Bieber je u nedelju0 nagrađen s dve nagrade na dodeli MTV-jevih muzičkih nagrada, a na pozornici je izjavio kako je u poslednje vreme bilo puno gluposti na internetu, ali on se izvukao iz cele situacije. Iako kruže glasine kako ga je nakon svega ostavila devojka Selena Gomez, oni su to demantovali tako što su zajedno provodili vreme tokom dodele spomenutih nagrada.

OSTAVI KOMENTAR