391
“Mariah ima eksplozivan dokaz, Justin neka se dobro pripremi za bitku”

“Mariah ima eksplozivan dokaz, Justin neka se dobro pripremi za bitku”

391
SHARE

Mariah Yeater nedavno je podigla tužbu protiv Justina Biebera, kako bi dokazala da je on otac njenog tromesečnog sinčića. 20-godišnjakinja tvrdi da Bieber nije hteo da stavi kondom tokom njihovog 30-sekundnog odnosa u kupatilu.

“Osigurala sam jak dokaz mom advokatu. Biće pokazan na sudu i dokazati da su moje optužbe istinite”, rekla je Yeater. Da misli ozbiljno dokazuje i advokat kojeg je angažovala. Naime, Mariah je zaposlila najboljeg advokata u Čikagu, Jeffreya Levinga, koji je neko vreme bio savetnik za porodično pravo u Beloj kući.

On nije želeo da odaje nikakve detalje slučaja. Oboje ćute, ali prijateljica samohrane majke otkrila je da je dokaz protiv Biebera eksplozivan. Bieber će morati da ide na DNK testiranje, osim ako njegov advokat ne uspe da pobije zahtev Mariah Yeater. Njen bivši dečko John stao je u odbranu Justina Biebera, tvrdeći da je i njega optužila da je otac dečaka. “U to vreme bilo joj je jako teško. Ali, u njenom životu u to vreme nije bilo drugog muškarca. Justin neka se dobro pripremi za bitku”, zaključila je njena prijateljica.

32 KOMENTARA

 1. hej devojko!ti si prslaaa pod ovim sto si izjavila ”Justine spremi se za bitku”ti ocigledno zelis da ceo svet to sazna,da zelis pare da mu uzims,da zelis da mu unistis zivot i vidi se da si opsednuta njime i time da budes poznata!!!!oladi vise smorila si ceo svet…. -.-

 2. Ovako:
  1. Ni ona nije htela da koristi kondom,jer je pristala na seks bez kondoma.
  2.Sve vreme je cekala da se porodi i sad trazi alimentaciju.(Znaci,iskoristila je trudnocu zbog para)
  3.U vreme kada se to desilo ona je bila punoletna,a Justin maloletan sto tehnicki po zakonu znaci da je on silovan.
  Sad,ne zna da li je uopste on otac tog deteta,ali ovo su neke od stavki sto se tice toga. :P

 3. Mogu da se kladim da ce namontirati neki snimak. A i sve us vemu jelste videli kako je reagovala na postavljena pitanja u iintervju? 

 4. A 10000% nije Justin tata ovog malog a i gde bi se Justin je*ao sa ovom rugobom???? o.O Ne bi je takao govnavom metlom

 5. Zena hoce da privuce paznju .
  Halooooo!!??
  Decko je imao koliko vec godina, 16 ?
  Ma hajde molim te.. Verovatno hoce da se otarasi deteta, pa ne zna kaako, pa kad budu shvatili da Justin nije otac, poslace je u zatvor!
  STRASNO! :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.