Start Stars Hot News! “Mariah ima eksplozivan dokaz, Justin neka se dobro pripremi za bitku”

“Mariah ima eksplozivan dokaz, Justin neka se dobro pripremi za bitku”

SHARE

Mariah Yeater nedavno je podigla tužbu protiv Justina Biebera, kako bi dokazala da je on otac njenog tromesečnog sinčića. 20-godišnjakinja tvrdi da Bieber nije hteo da stavi kondom tokom njihovog 30-sekundnog odnosa u kupatilu.

“Osigurala sam jak dokaz mom advokatu. Biće pokazan na sudu i dokazati da su moje optužbe istinite”, rekla je Yeater. Da misli ozbiljno dokazuje i advokat kojeg je angažovala. Naime, Mariah je zaposlila najboljeg advokata u Čikagu, Jeffreya Levinga, koji je neko vreme bio savetnik za porodično pravo u Beloj kući.

On nije želeo da odaje nikakve detalje slučaja. Oboje ćute, ali prijateljica samohrane majke otkrila je da je dokaz protiv Biebera eksplozivan. Bieber će morati da ide na DNK testiranje, osim ako njegov advokat ne uspe da pobije zahtev Mariah Yeater. Njen bivši dečko John stao je u odbranu Justina Biebera, tvrdeći da je i njega optužila da je otac dečaka. “U to vreme bilo joj je jako teško. Ali, u njenom životu u to vreme nije bilo drugog muškarca. Justin neka se dobro pripremi za bitku”, zaključila je njena prijateljica.

OSTAVI KOMENTAR