161
Mariah Carey vodi svoje pse kod psihijatra

Mariah Carey vodi svoje pse kod psihijatra

161
SHARE

Mariah Carey priprema svaku sitnicu uoči rođenja svojih blizanaca.

Pevačica je tako poslala svoje pse kod terapeuta za životinje kako bi ih pripremila na dolazak novih članova porodice, jer je zabrinuta kakav bi psihološki učinak novosti mogle izazvati na njenim ljubimcima. Ona i njen suprug Nick Cannon imaju četiri psa iz vrste Jack Russella, a ta pasmina može biti “ljubomorna i posesivna kada su njihovi vlasnici u pitanju”, rekao je jedan stručnjak za tu vrstu životinja.

Mariah je poznata po tome da obožava svoje pse pa im uvek priušti sve najbolje od hrane i nege. “kada putujem, uvek me prati cela gomila osoblja. Čak i moji psi imaju malu pratnju, naravno. Moji pomoćnici imaju svoje pomoćnike, a moje osiguranje ima osiguranje koje čuva njih”, rekla je Mariah, koja na takvim stvarima očigledno ne štedi.

5 KOMENTARA

  1. Psima je bilo potrebno da malo odu kod psihijatra,da popricaju sa njim o problemima i o tome kako se osjecaju zbog dolaska novog clana…
    Kakva glupost -.- bolje nek cuti…

  2. psi nisu vise sto su bili xD jbt pa njima trebaju priroda i sloboda a ne manikir, pedikir i psihijatar… prave od psa preosetljive zivotinje i nije ni cudo sto se razboljevaju od milion i jedne bolesti…za to su sve krivi njihovi vlasnici koji ih prave tako razmazene…sad jednog psa da ostavis u sumi, pa taj bi umro za 2h…zato sto je izgubio svaku povezanost sa prirodom… oni su postali kucni ljubimci prvenstveno zbog lova, cuvanja ovaca (pa evo, moja kuca se boji ovce, ne daj boze da je cuva :p) i sl a ne da idu na spa tretmane sa svojim vlasnicima..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.