Start Stars Hot News! Mariah Carey sve deblja i deblja

Mariah Carey sve deblja i deblja

SHARE

Iako se već neko vreme nagađa o tome da je Mariah Carey trudna te je to razlog zbog kojeg ima višak kilograma, prilikom jučerašnjeg pojavljivanja pevačice u New Yorku bilo je očito da, iako je Mariah svakim danom sve teža i teža, trudničkom stomaku nema ni traga.

Image Hosting by imagefra.me

Govorkanja o mogućoj trudnoći pokrenula je njena izjava kako će joj se uskoro dogoditi “nešto posebno”. Osim nagoveštaja, slavna pevačica ništa više nije želela otkriti. No, američki tabloidi ubrzo su se raspisali kako je to “nešto posebno” uloga u novom filmu Tylera Perryja, u kojem će uz Mariah glumiti i Janet Jackson, Whoopi Goldberg, Jurnee Smollett, Kimberly Elise, Kerry Washington, Phylicia Rashad, Anika Noni Rose te Loretta Devine.

Image Hosting by imagefra.me

Još početkom ove godine Mariah je bila znatno lakša. Tad je govorila kako strogo pazi na to da ne meša proteine i ugljene hidrate, da redovno vežba i na dan pije tri litre vode. “Ako jedem pirinač, ne mogu istovremeno jesti meso. Bavim se aerobikom u vodi, plivanjem i pilatesom”, rekla je pevačka diva koja se pomirila s tim da nikad neće biti mršavica: “Mislim da ljudi moraju biti zadovoljni svojom prirodnom veličinom. Ja sam zadovoljna svojom sadašnjom težinom. Izgladnjivanje radi održavanja vitke linije nije realno. Bilo bi lepo kad bi društvo prihvatilo sve tipove tela, ali očito to nije moguće”. No, Mariah se ubrzo, čini se, odrekla zdrave prehrane i vežbanja, jer je u svega nekoliko meseci nabacila ponovno hrpu suvišnih kilograma.

OSTAVI KOMENTAR