Start Stars Hot News! Mariah Carey: Plemenitost u vreme božićnih praznika

Mariah Carey: Plemenitost u vreme božićnih praznika

SHARE

SIPAUSA30055061_000002

Iako božićne praznike provodi u popularnom američkom zimskom centru Aspen u Koloradu, Mariah Carey ne odmara ni trena. Četrdesetogodišnja pop zvezda, poznata po svom zlatnom srcu, organizovala je, naime, humantiranu prazničnu zabavu za napuštenu i zlostavljanu decu iz Denvera, u Rekreacionom centru u Aspenu.

“Ovo je prilika koja se ne pruža svaki dan,” izjavio je Judé Liguori-Oliver, administrator službe za zaštitu dece u denverskom okrugu. “Mnogi od tih klinaca nikada nisu bili van Denvera, a veliki broj njih nikada nije bio na planini.”

Žurka u Aspenu bila je zaista neponovljivo iskustvo za mnoge – jedna od glavnih zvezda bio je Mariahin suprug Nick Cannon koji se našao u ulozi Deda Mraza, vozeći se na sankama koje su vukli irvasi, dok je Mariah izvela nekoliko svojih najpopularnijih kompozicija

“Ovi klinci iskusili su u životu grozne stvari,” kaže na kraju Liguori-Oliver. “Nadamo se da im je ova žurka barem malo pomogla da pobegnu od tužne svakodnevice. Ono što su učinili Mariah i Nick zaista je plemenito.”

OSTAVI KOMENTAR