Start Stars Hot News! Mariah Carey o saradnji sa Nicki Minaj: To je bilo kao odlazak...

Mariah Carey o saradnji sa Nicki Minaj: To je bilo kao odlazak na posao sa Satanom!

SHARE

Lee Daniels' 'The Butler' New York Premiere

Nije tajna da Mariah Carey i Nicki Minaj nisu baš najbolje prijateljice, a to se pokazalo i tokom prethodne sezone šoua “American Idol”, kada su obe bile u žiriju. Da neprijateljstvo između njih i dalje postoji pokazala je Mariah kada je izjavila da nimalo nije uživala dok je bila deo ove emisije.

Pored dve ove dve sjajne pevačice, u žiriju su bili i Keith Urban i Randy Jackson, a Mariah je u jednom ntervjuu sugerisala da ne bi ni prihvatila taj posao da je znala da će im se pridružiti i Nicki. “Iskreno, bilo mi je grozno. Evo zašto. Ja sam bila prva osoba koja je pristala… Mislila sam da će u žiriju biti troje ljudi. Ponudili su mi dobru platu i ja sam pomislila: ‘OK, Randy Jackson će biti tu, njega poznajem oduvek, ranije je svirao bas za mene. Ovo nije velika stvar. Biće lako.’ Ali nije bilo tako. Bilo je kao da svakog dana odlazim na posao u pakao sa Satanom”, rekla je Mariah.

Britney Spears at the The 2013 Elton John Academy Awards Party in LA

Iako pevačica nije direktno prozvala svoju suparnicu, svima je bilo jasno na koga je ona to mislila, pošto su se ona i Nicki nekoliko puta sukobile tokom trajanja šoua. Reperka se još uvek nije oglasila povodom ove izjave.
Mariah je iskoristila priliku da kritikuje i produkciju šoua, pošto tvrdi da neki takmičari nisu mogli da prođu iz političkih razloga. “Znate u čemu sam uživala? U takmičarima. Neki od njih bili su veoma dobri, i kao ljudi, to se videlo. Bilo je razočaravajuće kada sudije nisu mogle da puste neke od njih iz političkih razloga.”

Autor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR