137
Mariah Carey o Britney u X Factoru: “Baš me briga”

Mariah Carey o Britney u X Factoru: “Baš me briga”

137
SHARE

Iako se oko angažovanja Britney Spears u popularnom šou programu digla velika buka, Mariah Carey nije posebno uzbuđena zbog toga.

null

Upitana šta misli o novoj ulozi Brit, Mariah je za Extra izjavila: “Mislite da se uopšte fokusiram na takve stvari? Da li smo se upoznali? Volim je iskreno, mislim da je dobra osoba, ali me nije briga ko je u tom šou, osim ako ja nisam tamo.”

[youtube qq45cAxJtiQ]

Sledeće pitanje bilo je vezano za turneju, a Mariah nije bila sigurna na koga se ono odnosi: “Mislite na njenu ili moju turneju?” upitala je. “Dragi, prvo moram album da završim. Održaću nekoliko nastupa.”

FOTO: SIPA

4 KOMENTARA

  1. Kontam da se swe vrti oko Britney i oko toga sto ce ona tamo biti,ali u cemu je fora ovde??Zenu boli uvo i to je to,to je sad neka novost…xaxaxaxa

  2. I ne treba da je bude briga….nije to ne znam ni ja sta…iskreno ja volimi Britney a i Demi mi je OK,ali mi je potpuno svejedno ko ce biti u nekom americkom takmicenju u pevanju…imamo mi i svoja takmicenja pa je nekima i to svejedno,sto bi nas onda bilo briga za tudje…

  3. Pa normalno da zenu bas briga verovatno ima pametnija posla nego da razmislja o britney, zena ima decu, muza bas je briga za britney. Ja volim britney ali nemam nista protiv toga sto je ona rekla potpuno je u pravu.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.