Start Stars Hot News! Mariah Carey: Nisam trudna, ali naš pas jeste

Mariah Carey: Nisam trudna, ali naš pas jeste

SHARE

Američki mediji popunili su svoje redove sa bombastičnim naslovima poput onog – “Mariah Carey i Nick Cannon dobiće novog člana u porodici”. Ipak, popularni par je potvrdio da je reč o njihovoj kujici koja očekuje mlade. “Nisam znao da mi je supruga trudna”, rekao je Cannon kada su ga novinari upitali raduje li se prinovi u porodici.

“Ova informacija je zaista nešto novo za mene. Mogu samo reći da je istina da ćemo dobiti još jednog člana u porodici – naša kujica Zha Zha je ponovno trudna”, rekla je pevačica koja, prema mišljenju nekih, namerno izaziva medije s dvosmislenim izjavama, poput one da “očekuju prinovu u porodici”.

Podsetimo, poslednji put, Mariah je glasine potaknula kada je naglo odustala od uloge u novom filmu, u adaptaciji drame američke dramaturginje Ntozake Shange “For Colored Girls Who Have Considered Suicide When the Rainbow Is Enuf”. Pevačica je trebala prošle nedelje početi sa snimanjem, ali se povukla iz projekta ne objasnivši razlog naglog odustajanja.

Njena je predstavnica dala kratku izjavu. “Nisam u mogućnosti razgovarati o njenom privatnom životu u ovom trenutku”, rekla je Cindi Berger američkim medijima i odbila govoriti o tome zašto je Mariah odustala od uloge, što je potaknulo dodatna nagađanja.

OSTAVI KOMENTAR