459
Mariah Carey ne želi Nicki Minaj u “Američkom idolu”, preklinje Lennyja Kravitza...

Mariah Carey ne želi Nicki Minaj u “Američkom idolu”, preklinje Lennyja Kravitza da bude sudija

459
SHARE

Početkom nedelje pojavile su se informacije kako će Nicki Minaj sigurno biti jedna od sudija u popularnom talent šou, ali Mariah čini sve da se to ne desi!

null

Ona sad moljaka svog prijatelja Lennyja Kravitza da zajedno budu u šou, a čak je i na svoj Twitter okačila njihovu zajedničku fotku, uz komentar: “Šta se dešava Američki idol? Potrebna mi je informacija!! Šta mislite o ovoj kombinaciji? Ako ga ikad nateramo da nam se pridruži!”

null

Kako prenosi Showbiz Spy, Mariah je verovala kako će ona biti jedina žena među sudijama. “Još uvek nije odlučeno ko će joj se pridružiti. Neki od šefova misle da je velika greška da u panelu budu dve žene i jedan muškarac. U tom slučaju, morao bi da postoji i još jedan muški sudija.” Lenny ili Nicki? Da se vi takmičite u šou, čije mišljenje bi ste smatrali za bitnije?

19 KOMENTARA

 1. pitanje vam je za medalju.S’ jedne strane imate iskusnog muzicara sa preko 20 godina iskustva a s’ druge devojku koja peva 2god i koja se proslavila preko noci

 2. Meni je Nicki simpatična i draga al’ joj je muzika užasna. Mislim da bi Lenny bio bolji sudija. Just sayin’. :)

 3. Nicki je iskreno kreten, mislim da je glupaca i da se ponizava svojim snimcima i pesmama, naravno da Lenny treba da bude sudija.

 4. Ne mogu vjerovati da ce ova glupaca biti sudija……ni mizika nije kao sto je nekad bila…..Grozno! pa ova nema pojma o muzici!

 5. A izvini,Nicki je tako talentovana i iskusna pevacica koja ce da prenese svoje cenjeno iskustvo nekom … Da li ?
  Ona nije nista sem plasticne lutke  ! 

 6. ma naravno da mislim da nicki bude sudija bidejki nicki e najdobra pjevachica dosada koju ja znam…
  i zasto taka prichate o njoj…lenny za nishta ne valja
  …NICKIIIIIIII I LOVE YOU <333

 7. Inace ne citam ove komentare po postovima ali ovaj put sam ih procitala iz ciste radoznalosti,htela sam da vidim koliko seljaka ima koji podrzavaju Nicki i iznenadila sam se stvarno nema mnogo svi su protiv ali komentar @RocketQueen je u potpunosti tacan i istinit takodje se slazem za to da se proslavila preko noci i nazalost danas ima puno takvih ”pevaca” koji veze nemaju nego se vade na izgled 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.