248
Mariah Carey na svet donela dečaka i devojčicu

Mariah Carey na svet donela dečaka i devojčicu

248
SHARE

Mariah Carey donela je na svet svoje blizance. Sa suprugom Nickom Cannonom tada je proslavila treću godišnjicu braka pa su deca došla kao savršen poklon za godišnjicu.

Mariah je u bolnici u Los Anđelesu prvo rodila devojčicu, a zatim dečaka. Portparolka 41-godišnje pevačice izjavila je da je Nick bio toliko uzbuđen da je prvo parkirao automobil na pogrešan ulaz i otišao na pogrešno odeljenje bolnice.

Nakon porođaja, Nick i Mariah su se opuštali uz njenu pesmu “We Belong Together” i svoju novorođenčad. Poslednjih dana pevačica se zabavljala tako što je bojala svoj stomak. Nedavno je otkrila da se jako raduje svojim blizancima i da je stekla poštovanje prema majkama kakvo nije imala pre.

17 KOMENTARA

  1. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1~I LOVE JUSTIN BIEBER~tj.JB~a~or Biberceta~I am a Belieber =)~Jus BiB~www.thejustinbiebershrine.com

    cestitam………..uzivajte u vasoj deci i sreci……………….

  2. @☻smoothyyyyyyy love Michael Jackson ♫♪♥

    pojavilo se danas na twiteru i sajtovi vec poceli daobjavljuju i pisu i tome.
    izgleda mu je rihanna bila samo maska, slike su iz 2006….pre 2 meseca ovaj lik je reko vec da je imao sex ca ovim CB IDIOTOM….al niko nije verovao

  3. chris nije takav…znam to…a ako cemo vec o tome, i jedna devojka je tvrdila da je imala sex s rihannom pa joj niko ne veruje, cekaj da se pojave slike za koju godinu, pa da vidim sta ces onda da pricas… a chrisa se mani….vodi brigu o rihanni..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.