120
Mariah Carey baš voli sebe: “Mogla bih sama da sudim u Američkom...

Mariah Carey baš voli sebe: “Mogla bih sama da sudim u Američkom Idolu!”

120
SHARE

Mariah Carey nikad nije krila koliko voli sebe, ali je sad otišla korak dalje izjavivši kako bi mogla sama da obavlja ulogu sudije u popularnom talent šou.

null

Carey je razgovarala sa TMZjem, rekavši prvo kako između nje i Nicki Minaj nema nikakvih sukoba. Upitana koga bi volela da joj se pridruži za sudijskim panelom, Mariah je rekla: “Odgovorila bih na to, ali nisam sigurna u ovom trenutku. Mogla bih i sama, zašto da ne?”

null

Američki mediji prenose kako pevačica čini sve što može da joj Nicki ne postane koleginica u šou. “Mariah bi volela da njen dragi prijatelj Lenny Kravitz sedi pored nje. Misli kako bi on bio savršen izbor jer poznaje muziku spolja i iznutra. Mariah želi pametne, inspirativne i konstruktivne sudije. Ne trebaju joj čudaci! Mariah misli kako će Nicki samo da skreće pažnju na sebe i da će se sve vrteti oko nje i njenog ludog ponašanja”, prenosi jedan izvor za HollywoodLife.

5 KOMENTARA

    • Pa sta to pricas?! Moji roditelji imaju nekoliko njenih CD-ova. Mariah je popularna nadaleko i nasiroko. Da za nju skoro niko nije cuo, Bravo ne bi pisao o njoj niti bilo koji Balkanski medij.

  1. Nikako ne moze jedna osoba da sudi!Jer se mozda drugi sudija nece slagati sa njom…uvijek je bolje da ih ima vise,pa svaki da daa ssvoj predlog i misljenje… “Ne zeli Nicki Minaj jer ce se sve vrtjeti oko nje i njenog ludog ponasanja”,pa bolje oko Nickinog zezanja nego tvog mudrovanja! -.- 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.