302
Manekenka uvređena Justinovim komentarima o njenom izgledu

Manekenka uvređena Justinovim komentarima o njenom izgledu

302
SHARE

Britanski supermodel Jourdan Dunn otkrila je jednu neprijatnu situaciju koju je imala sa pop zvezdom Justinom Bieberom, kada joj je on uputio neumesan komentar na račun njenog izgleda.

Naime, na Victoria’s Secret reviji koja je održana prošle godine, dok su manekenke bile na probi, prema rečima 22-godišnje Jourdan, Justin joj je prišao i rekao joj: “Baš si slatka. Imaš lepe grudi”. Sve se to desilo nakon što je na probi ova manekenka slučajno otkrila grudi, na šta je Justin prokomentarisao da mu je to ulepšalo dan. Iako pretpostavljamo da je Justin samo želeo da se našali i da joj udeli kompliment, Jourdan nije bila impresionirana ovim pristupom i osećala se vrlo neprijatno.

Autor: Life Content

28 KOMENTARA

  1.  Pise slucajno je to uradila,ne uradila je to da bi drugi komentarisali.Kako god nije kulturno da joj neko uputi tako nesto,pa cak ni Justin..Jer  malo ko bi to shvatio i kao salu,a ne k’o kompliment..Belieberi o’ladite malo i sagledajte situaciju realno,nije bilo pristojno od njega sto je to rekao ma sta da se desilo.

  2. Ooooo Bože.. -.- PA je l’ manekenka il’ ne?Pa naravno da će primat’ tak’e komentare..Al’ misliim da se on samo zezao sa njom..Ne znam zašto je tako odvratna prema njemu! -.- Aaaa mislim da se i njoj svidio.. ;-)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.