Start Stars Hot News! Manekenka i voditeljka Tyra Banks postaje producentkinja

Manekenka i voditeljka Tyra Banks postaje producentkinja

SHARE

SIPAUSA30051901_000007

Nakon pet odrađenih sezona i dva osvojena Emmyja, manekenka Tyra Banks najavila je kraj njene emisije The Tyra Show. “Ovo je poslednja sezona showa. Uživala sam radeći ovaj posao i stvarno sam se odlično zabavljala”, izjavila je lepa Tyra. Prikazivanje njezine emisije prestaje u proleće 2010. godine.

Producentska kuća u New Yorku

Na sličan način kao i kraljica talk showa Oprah Winfrey, i Banks je svojom emisijom uspela gostima i gledaocima koji put izmamiti i suze na oči. No, dok se jedan posao gasi, za ovu svestranu manekenku, drugi posao je već u planu. Naime, razmatra pokretanje producentske kuće u New Yorku. Rekla je da bi želela napraviti filmove o snažnim i sposobnim ženama.

Filmovi o snažnim ženama

“Moj sledeći veliki korak omogućiće mi da pomognem ženama i mladim devojkama da se osećaju bolje i sposobnije”, komentarisala je svoj novi projekat. Njen dobar prijatelj izjavio je da je manekenka u isto vreme tužna zbog napuštanja showa, ali i uzbuđena zbog novog posla. U tome ju podržavaju kolege, i mentorka Oprah Winfrey. Uprkos ukidanju emisije, njen reality show America’s Next Top Model će se nastaviti.

OSTAVI KOMENTAR