220
Mami Lady GaGe dosta svega – stavila je pod strogi nadzor

Mami Lady GaGe dosta svega – stavila je pod strogi nadzor

220
SHARE

Mama slavne Lady GaGe počela je u stopu da prati svoju kćerku dok je na turneji. Cynthia Germanotta je odlučna u svojoj nameri da stane na kraj kćerkinom razuzdanom životu pa ne namerava da je pusti samu na koncerte.

Lady GaGa je i sama priznala da se tokom turneje ne hrani normalno, već u telo unosi samo namirnice u tečnom obliku, a jednom je već morala da otkaže koncerte jer je od iscrpljenosti kolabirala.

Mama Cynthia se obavezala da će joj zadatak biti da pazi na zdravlje svoje 25-godišnje kćerke pa zato ne napušta njen autobus za turneju. “Mama misli da pevačica previše pije i ne jede dovoljno. Na to će posebno pripaziti”, rekao je jedan izvor. Cynthia je bila i na poslednjem koncertu svoje kćerke u San Diegu. Na to ju je podstakla nedavna GaGina izjava kako je na “pijanoj dijeti”. Uveče pije mnogo viskija, a ujutro se rešava mamurluka žestokim vežbanjem. Vreme će pokazati hoće li mamin uticaj smiriti GaGu, a poznato je da je kontroverzna pevačica jako konzervativna kada je porodica u pitanju.

12 KOMENTARA

 1. newezano sada sa gagu, kako bilo koji pewac sebi moze da dozwoli da pije i da pusi, a kamoli drogira. . . pa swe to utice na glas. . . . a ja sam mislila da je gaga prestala sa alkoholom. . . . :roll:

 2. mislim gaga je meni skroz OK …ima super pjesme i sve ostalo
  ali da se njena mama nije mozda trebala malo ranije sjetiti ,sada je pre kasno…
  :D

 3. Ma hajde ljudi….pa zar vi stvarno verujete u te GaGine izjave,da pusi,pije,drogira se?!! Dajte ljudi,devojka samo hoce da privuce paznju,da ne bude kao ostali,da bude glavna atrakcija novina i svih novosti…a te gluposti da pije,pusi i da se drogira nisu tacne jer bi stalno bila malaksala,a koliko ja znam
   skace na koncertima…HOCE SAMO DA PRIVUCE PAZNJU! ;)

 4. jao, Tea. .. 
  1. to nije nikakvo opravdanje već je mnogo tužnu
  2. odakle ti to da se ona ne drogira, molim te! Skoro sve poznate ličnosti se drogiraju.

  i da. .. .  “skace na koncertima” niko ne može da skače 2+ sata, ako nije pod nekim dopingom. ;)

 5. To je istina, pa zasto se sportisti dopinguju? Zato sto zele da postignu bolje rezultate! Tako i ova furija, umorila bi se bez PAS-a nkon pola sata :P

 6. Sportisti se ne dopinguju. Bar većina. Ima onih koji se naravno dopinguju, ali zbog toga uvek posle snose veliku štetu. Zar misliš da oni nisu proveravani, tj. lekraski pregledi i sl? Da je sve tako lako. . . 

 7. Naravno da idu kroz razne kontrole, ali niko ne tera ovu pevacicu da prodje kroz takve. Bar je iskrena sto se tice poroka…lol

 8. Ja samo kazem da gaga ne govori istinu,stavise ona bi skroooz malaksala i ne bi mogla da drzi koncetre da se dopinguje. Toliko od mene.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.