Start Stars Hot News! Mami Lady GaGe dosta svega – stavila je pod strogi nadzor

Mami Lady GaGe dosta svega – stavila je pod strogi nadzor

SHARE

Mama slavne Lady GaGe počela je u stopu da prati svoju kćerku dok je na turneji. Cynthia Germanotta je odlučna u svojoj nameri da stane na kraj kćerkinom razuzdanom životu pa ne namerava da je pusti samu na koncerte.

Lady GaGa je i sama priznala da se tokom turneje ne hrani normalno, već u telo unosi samo namirnice u tečnom obliku, a jednom je već morala da otkaže koncerte jer je od iscrpljenosti kolabirala.

Mama Cynthia se obavezala da će joj zadatak biti da pazi na zdravlje svoje 25-godišnje kćerke pa zato ne napušta njen autobus za turneju. “Mama misli da pevačica previše pije i ne jede dovoljno. Na to će posebno pripaziti”, rekao je jedan izvor. Cynthia je bila i na poslednjem koncertu svoje kćerke u San Diegu. Na to ju je podstakla nedavna GaGina izjava kako je na “pijanoj dijeti”. Uveče pije mnogo viskija, a ujutro se rešava mamurluka žestokim vežbanjem. Vreme će pokazati hoće li mamin uticaj smiriti GaGu, a poznato je da je kontroverzna pevačica jako konzervativna kada je porodica u pitanju.

OSTAVI KOMENTAR