153
Mama Tre Hollowaya demantuje glasine o venčanju

Mama Tre Hollowaya demantuje glasine o venčanju

153
SHARE

Već dugo se šuška da su se Cheryl Cole i Tre Holloway verili, ali izgleda da bar za sada nema ništa od njihovog venčanja, pošto je Treova majka izjavila da njen sin još nije zaprosio pevačicu. 

“Znam da svi već dugo iščekuju njihovo venčanje, ali kada on to bude poželeo ja ću to prva saznati. A znam da još uvek nije”, rekla je Shirley Holloway za magazin The Sun, i dodala: “Tre iskreno voli Cheryl, ali ne želi da požuruje stvari. Za sada nema priče u braku. Srećni su ovako kako je.” Ipak, nema sumnje da bi Shirley volela da joj Cheryl bude snajka, pošto je rekla da su se upoznale i da joj se veoma dopala. Iako je očigledno da su Treovoj mami glasine o venčanju simpatične, to se ne bi moglo reći za Cheryl, sudeći po njenom tweetu: “Ok, dosta je sa glupostima u medijima! Nisam verena niti ću se udavati. Prestanite… Postalo je patetično i izlizano.”

IZVOR: Life Content

9 KOMENTARA

 1. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (Emina,Perka,Ana and Džej bi-jeva *_*)

  Meni su slatki,al bice vremena za brak i djecu…xD *_* :P

 2. -1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (Emina,Perka,Ana and Džej bi-jeva *_*)

  Sta ti je bona jesi´l se napila,napusila? *_*

 3. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (Emina,Perka,Ana and Džej bi-jeva *_*)

  What the fuck? 0________________________________o

  • Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (Emina,Perka,Ana and Džej bi-jeva *_*)

   Koja si sad ti,majke ti??????????????????? *oooooooooooooo*

 4. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (Emina,Perka,Ana and Džej bi-jeva *_*)

  Ides mi na kurac…>.<

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.