507
Mama Justina Biebera piše knjigu o svojoj problematičnoj prošlosti

Mama Justina Biebera piše knjigu o svojoj problematičnoj prošlosti

507
SHARE

Justin Bieber dete je samohrane majke, koja će sada unovčiti svoju ispovest o tome kako je od narkomanke postala majka najpopularnijeg svetskog tinejdžera.

null

Pattie Mallette u septembru planira da izda knjigu u kojoj će progovoriti o szlostavljanju kroz koje je prošla kao devojčica, o zavisnostima od droga i alkoholu i pokušaju samoubistva kad joj je bilo svega 17 godina. Knjiga će se zvati “Nowhere but Up: The Story of Justin Bieber’s mum”, a predgovor knjizi napisaće Justin, koji je majci uvek bio najveća podrška.

16 KOMENTARA

 1. Pattie nastavi tako <3 Ono sto je ona prezivila i Justin je stvarno inspirativno…Justinov film je divan,najljepsi dokumentarac o zivotu koji sam pogledala.Obadvoje su moji idoli,koji su uspjeli da se izbore za svoja prava, svoj zivot,da se ne obaziru na hejtere,da znaju da ima uvijek uspona i padova,i da je zivot takav,ponekad surov i tezak! :) Jutin taught me to Never Say never and live my dream no matter what-thanks <3 thanks for being my inspiration,idol,hero :)

 2. Haters will say what they want, but their hate will never stop you from chasing your dream. – Justin Bieber ♥
  There’s gonna be times when people tell you that you can’t live your dreams,this is what I tell them ‘Never Say Never’ ♥

 3. “They don’t hate you because you can’t sing Justin,they’re jealous because you have something to believe in” – Scooter Braun. 
  -You hate Justin? For what? Growing up? Living his dream? Being in love? Get a life! :*
  He is not selfish,he care about other peoples! 
  ~Haters you dont have to like Justin’s music,but at least respect what he does for others ♥ #JustSaying

 4. Ovo sam saznala pre nedelju dana! -.-‘ Micaa mojaa ^^ Ne secam se kad sam ga zadnji put videla s njom o.O xD <3<3<3

 5. Sasha – Justin nije narkoman,on je osoba kome je stalo do ljudi,koji voli da pomaze,koji voli sve oko sebe,koji ne mari za hejtere kao sto si ti! Ako sam smorila ne citaj molim te! I ako ga ne volis sta citas o njemu i hejtujes!!! #LiveYourLife Kidrauhl is Born to be somebody! Feel It. Believe It. Dream It. Be it!

 6. Iskreno nemam nista protiv toga sto ce napisati knjigu, ali naslov…
  “Nowhere but Up: The Story of Justin Bieber’s mum”
  Naslov je ovakav samo da bi knjiga bila sto prodavanija…
  Sta… sad je njena “titula” majka Justina Biebera?!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.