632
Mama Justina Biebera otvoreno o teškom životu koji su imali: Živeli smo...

Mama Justina Biebera otvoreno o teškom životu koji su imali: Živeli smo od socijalne pomoći!

632
SHARE

Bieber

Kada je Scooter Braun otkrio njegove snimke na internetu i od njega napravio svetski poznatu pop zvezdu, život Justina Biebera potpuno se promenio. Njegova mama Pattie Lynn Mallette otkrila je da su njih dvoje imali veoma težak život, ali da su zahvaljujući tome razvili posebnu vezu.

Devetnaestogodišnji Justin sada ima milione prodatih albuma, veoma unosne turneje i druge poslovne poduhvate, ali su on i njegova majka ranije jedva preživljavali. Pattie je sada otkrila kako je izgledao njihov život pre nego što je pevač postao slavan. “Tokom celog njegovog detinjstva bili smo zajedno, a ovaj ludi život je počeo tek kada je on postao tinejdžer, tako da smo nas dvoje razvili posebnu vezu. Dobijali smo socijalnu pomoć, ja sam radila dva posla i trudila se da preživimo. Jednostavno sam činila sve što sam mogla da budem što bolja mama”, ispričala je ona za list Parade.
Pattie je otkrila da često daje Justinu savete o ljubavi, koji bi mladom pevaču svakako mogli da pomognu pošto je njegov emotivni život više nego buran. “Mislim da on ceni moje mišljenje”, rekla je ona.

Izvor: Life Content

12 KOMENTARA

 1. Ona je jako dobra mama i dobro se brine o njemu msm ipak on odrasta u muskarca,a ona ga pokusava odvest na pravi put da postane jos bolja osoba…

  Pattie<33
  Juss<3

 2. +14 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Logmica/Perka,Ana1,Ana2,Sofy,Lola,Nesa,Buba,Tea,Soxy,Sandy,Anja,Andjela,Tay Swift,Jus Bieber,1D and Linkin Park

  o boze jadan,znala sam ovo,ali sad je bogat i pomaze drugima sto je jako lepo
  Jus<3333333333333333

 3. To nije nista novo! Msm da to mnogi Belieberi znaju odavno. Mnogo mi je zao zbog tih njihovih teskih trenutaka,ali sada hvala Bogu,Justin je mnogo toga postigao pa cak i pomaze takvim ljudima. #ProudOfJustin <3

 4. Bio je siromasan i skroman da bi se sada izivljavao,pusio marihuanu i psovao bivseg predsednika!Zasluzio je i da ostane u siromastvu kad jwwe takav!

 5. Nije ništa novo zato što stalno pričaju o tome. Kao da su oni jedini na svetu.. Svaka njemu čast što je postigao to što jeste u tim godinama, ali preteruju s tim prodavanjem magle više. Koliko samo dece ne živi ni od čega širom sveta, pa ipak niko ne piše i ne priča o tome. Jeste da ću minuse i minuse da popijem sad, ali morala sam da prokomentarišem :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.