Start Stars Hot News! Mama Justina Biebera otvoreno o teškom životu koji su imali: Živeli smo...

Mama Justina Biebera otvoreno o teškom životu koji su imali: Živeli smo od socijalne pomoći!

SHARE

Bieber

Kada je Scooter Braun otkrio njegove snimke na internetu i od njega napravio svetski poznatu pop zvezdu, život Justina Biebera potpuno se promenio. Njegova mama Pattie Lynn Mallette otkrila je da su njih dvoje imali veoma težak život, ali da su zahvaljujući tome razvili posebnu vezu.

Devetnaestogodišnji Justin sada ima milione prodatih albuma, veoma unosne turneje i druge poslovne poduhvate, ali su on i njegova majka ranije jedva preživljavali. Pattie je sada otkrila kako je izgledao njihov život pre nego što je pevač postao slavan. “Tokom celog njegovog detinjstva bili smo zajedno, a ovaj ludi život je počeo tek kada je on postao tinejdžer, tako da smo nas dvoje razvili posebnu vezu. Dobijali smo socijalnu pomoć, ja sam radila dva posla i trudila se da preživimo. Jednostavno sam činila sve što sam mogla da budem što bolja mama”, ispričala je ona za list Parade.
Pattie je otkrila da često daje Justinu savete o ljubavi, koji bi mladom pevaču svakako mogli da pomognu pošto je njegov emotivni život više nego buran. “Mislim da on ceni moje mišljenje”, rekla je ona.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR