Start Stars Hot News! Mama Justina Biebera: Ne slažem se sa svakim postupkom svog sina!

Mama Justina Biebera: Ne slažem se sa svakim postupkom svog sina!

SHARE

biebs

Pattie Mallette, majka slavnog Justina Biebera, koja trenutno promoviše svoju novu knjigu “Nothing But Up: The Story of Justin Bieber’s Mom”, govorila je u jednom intervjuu o odrastanju svog sina i istakla da on mora da nauči da donosi svoje odluke i da uči na svojim greškama.

Majka pop zvezde, koji trenutno pravi kratku pauzu pre nastavka svoje velike svetske turneje, kaže da se suočila sa tim da je njen sin sada odrastao. “kada vaša deca dođu u određene godine, morate da promenite način na koji ih vaspitate i teško je da ih pustite da odrastu. Njegov život bio je i moj život i sada sam morala malo da ga pustim da bude samostalan. Teško je jer ne mogu da kontrolišem sve što moj sin radi”, rekla je Pattie u intervjuu za magazin People.
Justin je u poslednje vreme bio na meti kritika zbog raznih incidenata i skandala u kojima je učestvovao, a njegova majka kaže da podržava svaki njegov postupak, iako se sa mnogima ne slaže.
“Svaki roditelj brine. Šaljem mu poruke i zovem ga svakog dana. Želim da znam sve što radi. Znam ko je moj sin i ne slažem se sa svakim njegovim postupkom, ali ne moram to ni da objašnjavam svima ostalima. On je moj sin i ja moram da poštujem to što on ne želi da ja budem majka koja svima govori o njegovom ponašanju”, istakla je ona.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR