298
Mama Justina Biebera: Nadam se da ga nisam izgubila

Mama Justina Biebera: Nadam se da ga nisam izgubila

298
SHARE

Celebs Hit The Letterman Show

Mama Justina Biebera, Pattie Mallette, govorila je za časopis Ottawa Citizen de je istakla kako brine za svog sina i nada se da je on još uvek sluša.

“Mislim da svi roditelji brinu o svojoj deci”, rekla je Pattie u intervjuu. “Kad smo zajedno, on zna šta ja mislim, pa pričamo o tome. Neću vam reći o čemu pričamo. Ja sam mu mama, naravno da pričamo. Nadam se da sad sa 19 godina još uvek čuje moj glas u svom uhu.”

wenn20505960

Ona ipak ističe kako Biebs želi više slobode otkako je postao punoletan. “Kad je napunio 18, zatražio je malo više prostora”, objašnjava ona. “Mislim da su svi 18-togodišnjaci uzbuđeni kad dobiju malo nezavisnosti. Ipak, posećujem ga kad god mogu. Svaki dan ga zovem. Svaki dan mu šaljem poruke. Radim sve što mogu da ostanemo bliski”, zaključila je ona.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

12 KOMENTARA

  1. @Bravo postaces poznat po tome sto ti naslov nema veze sa tekstom.Nadam se da ga nisam izgubila,kao da je umro,ne daj Boze.a ustvari samo kaze da se nada da je i dalje slusa.isto radis i sa Miley.

  2. @Beyonces biggest fan vidis da nemaju pojma sta pisu?tamo 18 uopste nije bitan,slavi se sweet 16 i 21-i kao punoletstvo

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.