643
Mama Harryja Stylesa prodaje njegovu leptir-mašnu na aukciji

Mama Harryja Stylesa prodaje njegovu leptir-mašnu na aukciji

643
SHARE

Hazza4

Za upečatljivom leptir-mašnom koju je Harry Styles nosio na dodeli Brit nagrada 2012. godine vlada velika zainteresovanost, pošto ju je njegova mama stavila na dobrotvornu aukciju.

Ponude za Harryjevu leptir-mašnu dostigle su 3.500 funti, a novac od prodaje njegova mama Anne Twist i njen muž Robin daće dobrotvornoj organizaciji “Believe in Magic” za pomoć bolesnoj deci, a povodom proslave dvogodišnjice rada. Aukcija na eBay-u traje do 1. avgusta.
“Pošto smo videli sve što je ova organizacija uradila i shvatili koliko mogu da pomognu, Robin i ja smo odlučili da, pošto ovaj komad imamo u svom domu već neko vreme, želimo da ga doniramo kao rođendanski poklon organizaciji”, navodi se u opisu aukcije.

Hazza3

Izvor: Life Content

30 KOMENTARA

  1. Ovo sam vidjela prije dan-dva… I nacisto sam pukla kad sam vidjela koliko nude! Hahahahahaha, a i mi Directioneri smo zakon :P

  2. Lepo je sto to hoce da taj novac od te masne pokloni bolesnoj deci, ali realno tu masnu mozes naci kod kineza za sto dindzi :D . A ne bi me iznenadilo da pise na toj masni od Harryja: Made in China :D

  3. haha ljudi,da dam 3.500 hiljada funti za masnu koju je hazza nosio 2x?!
    mozda bih i dala toliko,ali da dobijem nesto vise!!!
    pa vi mozete da se slikate sa njima i da vam potpisu autogram za manje pare!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.