Start Stars Hot News! Mama čestitala Christianu Baleu na Oskaru, on je ignorisao

Mama čestitala Christianu Baleu na Oskaru, on je ignorisao

SHAREGlumac Christian Bale zbog porodične svađe sa svojom majkom Jenny nije pričao tri godine. Ona kaže kako joj nije odgovorio niti na jednu rođendansku ili prazničnu čestitku koju mu je poslala tokom tih godina.

Ispričala je i kako je do kasno u noć pratila dodelu nagrade Oskar i navijala za njega. Jenny je izjavila kako se trudila da ostane budna, zbog dosadnjikave, ali i kasne  dodele samo kako bi videla da li će njen sin dobiti kip za najboljeg glumca u sporednoj ulozi.

Čim je Christian izašao na pozornicu i primio kip, poslala mu je e-mail u kojem mu je čestitala. Nadala se kako će dobitak kipa pomoći u tome da se njih dvoje pomire. Ipak, niti nekoliko dana kasnije on joj na mail nije odgovorio. Razočarana majka stoga se obratila medijima te im ispričala svoju srceparajuću priču ne bi li na neki način uspela da dopre do sina.

Porodica se posvađala kada su Jenny, Christian i njegova sestra sa svojom decom trebali da izađu na večeru. On je kasnio pa su one otišle bez njega na što je on poludeo i počeo da viče. Sestra ga je zbog toga prijavila policiji, a iako je prijava ubrzo povučena, Christian je prekinuo sve odnose s porodicom.

OSTAVI KOMENTAR