Start Stars Hot News! Maldivi: Trbušna plesačica među sportistima

Maldivi: Trbušna plesačica među sportistima

SHARE

Rijaliti takmičenje „Maldivi”, koji se emituje na televiziji Hepi, mahom je okupio fizički spremne mlade ljude iz gradova širom Srbije, koji su oduševljeno prihvatili mogućnost da pred kamerama trče za loptama i penju se uz drveće.

Međutim, pravu pometnju među muškim takmičarima napravila je trbušna plesačica Nataša Cvetković iz Beograda. Iako studira Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, atraktivna plesačica kada meša kukovima bez daha ostavi svakog ko se u tom trenutku nađe u njenoj blizini. Dok muški deo učesnika uživa u prizoru, ostale takmičarke na sve načine pokušavaju da Natašinu igru stave u drugi plan, ali bezuspešno.

“Igra neverovatno. Obožavamo da je gledamo. Rešio sam da i svoju devojku pošaljem na kurs „trbušnjaka“. Mogu samo da zamislim kako bi ceo Niš poludeo za tim”, kaže Milan Cvetanović, član niške ekipe. Inače, 24-godišnja Nataša skoro svakog popodneva, u slobodno vreme, Nataša pokazuje ostalim takmičarkama korake, pokrete i tajne plesa kojim je očarala takmičare. “Želim da Beograd – Novi Grad pobedi. Svi takmičari su spremni, daju sve od sebe, ali mnogo zavisi i od glasova publike. Volela bih da im se dopadnem. Imala bih na šta da potrošim novac”, iskreno je prokomentarisala Nataša.

OSTAVI KOMENTAR