Start Stars Hot News! Maksimalna kazna: Condrad Murray ide na četiri godine u zatvor

Maksimalna kazna: Condrad Murray ide na četiri godine u zatvor

SHARE

U utorak popodne sud u Kaliforniji izrekao je zatvorsku kaznu doktoru Conradu Murrayu za ubistvo iz nehata u slučaju preminulog Michaela Jacksona. Kako je obdukcija pokazala da je Jackson umro od predoziranja Propofolom koji mu je davao doktor Conrad, sud ga je proglasio krivim još pre nekoliko nedelja.

Iako su ljudi iz njegovog advokatskog tima, pa čak i njegova majka, tražili od suda da Conrada puste na uslovnu slobodu ili kućni pritvor, to se nije dogodilo. Sudija je zaključio da je Michael Jackson bio samo eksperiment za eksperimentalni lek lekaru Murrayu, zaključio je sudija.

“Svako ko objektivno pogleda ono što se dogodilo mora doći do zaključka da je doktor Murray napustio svog pacijenta. Ovo je neprihvatljivo ponašanje za jednog lekara i sramotno je za njegovu časnu profesiju. Govorimo o odvratnoj devijaciji ponašanja i zbog toga sud smatra da doktor Murray nije podoban za uslovnu kaznu”, rekao je sudija i odredio mu kaznu od četiri godine zatvora u okruženom pritvoru Los Anđelesa.

OSTAVI KOMENTAR