1430
“Majka sina Cristiana Ronalda je mrtva”

“Majka sina Cristiana Ronalda je mrtva”

1430
SHARE

Sestra Cristiana Ronalda, Katia Aveiro, tvrdi da je misteriozna majka fudbalerovog sina mrtva.

“Ne postoji nikakva žena koja ga zove. Ne postoji majka, niti ikakvi telefonski pozivi, ništa. Majka tog deteta je umrla. Dete nema majke”, rekla je Katia. Dodaje da ne želi da otkrije kako je dete došlo u njihovu porodicu. “Ali dečak je naš, garantujem vam da je Cristianov sin i moj nećak, naše je krvi”, kaže Aveiro.

Kada je Ronaldo prošlog jula otkrio da je postao otac, rekao je kako želi da identitet dečakove majke ostane tajan. On ima starateljstvo nad detetom, kojem je dao ime Cristiano Ronaldo Junior. No, nedavno su se pojavile glasine o tome da je majka dečaka 20-godišnja britanska studentkinja koja je dete začela tokom jednonoćne afere s fudbalerom, a pravo na starateljstvo je Ronaldu prepustila za 10 miliona dolara. Navodno se kasnije predomislila pa je počela da zivka Cristiana i tražiti da vidi sina, a napisi o tome u medijima podstakli su Ronaldovu sestru na izjavu o tome da je dečakova majka ustvari mrtva.

6 KOMENTARA

  1. +3 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1♥♥♥Torresica ♥ Alisu,Tamaru,Mallu,Smoki Girls,Pametnu,Tamaru,Megan i naravno Nanda,Olallu,Noru i Lea♥♥♥

    Po stoti put se vidi da njegova familija nije normalna…

  2. Ako je ta majka ostavila svoje dete onda nije prava majka i svaka cast Ronaldu sto je samohran otac i se brine o svom detetu pored njega mu nece nista nedostajati.Nadam se da ce biti lep kao njegov otac a isto i fudbaler.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.