Start Stars Hot News! Majka Ronaldovog deteta ga sada želi nazad

Majka Ronaldovog deteta ga sada želi nazad

SHARE

Anonimna devojka iz Velike Britanije je pre nekoliko meseci rodila sina fudbaleru Cristianu Ronaldu. Iako je studentkinja potpisala ugovor da će njen identitet biti tajan pa je na osnovu toga dobila dosta veliki novčani iznos, sada tvrdi kako je pogrešila i da želi svoje dete nazad.

Toliko je deprimirana svojim postupkom da ne može preboleti da dete nije uz nju, a spremna je i vratiti novac koji je dobila od fudbalera.

“Oseća se kao da je prodala dušu đavolu. Iako sad živi luksuzno, oseća se prazno jer ne sme da otkrije istinu kako je majka Ronaldovog deteta. Oseća se veoma usamljeno i potišteno”, izjavio je izvor blizak devojci. Fudbaler je studentkinju upoznao u jednom noćnom klubu pa je ona ostala trudna nakon avanture za jednu noć.

S njim je nakon porođaja potpisala ugovor o tajnosti, a Ronaldo se obavezao da će odgajati dete za koje sad najviše brinu njegova majka i sestra. On je u vezi s manekenkom Irinom Shayk koja je prebrodila krizu u vezi i prihvatila to da je njen dečko postao otac.

OSTAVI KOMENTAR