Start Stars Hot News! Majka Michaela Jacksona kaže da su priče o njegovom maltretiranju dece najveća...

Majka Michaela Jacksona kaže da su priče o njegovom maltretiranju dece najveća laž

SHARE

Majka pokojnog pevača kaže da su optužbe da je maltretirao decu “najveća laž ikad rečena”.

Katherine Jackson je u interjvuu za jednu američku TV stanicu ove nedelje otvoreno govorila o životu svoje familije nakon Michaelove smrti.  “Prvo što želim da vam kažem jeste da su sve priče oko toga kako je Michael maltretirao decu najveća laž ikada”, rekla je 81-godišnja Katherine.

“Nakon što je Michael umro, mladić koji ga je prvi optužio za maltretiranje početkom devedesetih priznao je da ga Michael nikada nije ni dodirnuo. To je bila jedna velika laž koju je smislio njegov otac željan bogatstva. On je samo rekao ‘Žao mi je što to nisam priznao pre nego što je on umro'”

“Michaelovi advokati su mu savetovali da je najbolje da plati bez obzira što nije kriv i da tako završi tu priču. Michael je bio uznemiren zbog toga, baš kao i ja. Rekla sam mu  “Zašto si to uradio? Izgledaće da si kriv’. On je rekao ‘advokati su mi tako rekli, ja to isto nisam želeo. Želeo sam da se borim i dokažem istinu, ali oni su mi rekli da to ne radim'”.

Katherine takođe govori o tome koliko joj sin nedostaje: “Ne mogu da kažem šta mi najviše nedostaje, jednostavno mi nedostaje. Nedostaje mi što nije tu, nedostaje mi njegov glas i njegovo pevanje”, rekla je.

OSTAVI KOMENTAR