Start Stars Hot News! Majka Michaela Jacksona isterala unučad iz kuće?

Majka Michaela Jacksona isterala unučad iz kuće?

SHARE

Majka pokojnog Michaela Jacksona navodno je odlučila da unuci moraju napustiti porodično imanje Jacksonovih jer ih je jednostavno previše. Baka Katherine, koja je nad decom kralja popa od suda dobila starareljstvo, planira sledeće nedelje preseliti unučad na neku drugu lokaciju jer oseća kako se ne može brinuti za njih sedmero.

Baka Jackson je, navodno, do takve odluke došla nakon nedavnog incidenta s pištoljem. Naime, 13-godišnji sin Michaelovog brata Jermainea, Jaafar, naručio je preko interneta pištolj za omamljivanje. Kada je oružje stiglo, baka ga je zaplenila i sklonila, ali deca su ga ipak nekako uspela pronaći i igrala se njime. Jaafar je pištoljem želeo omamiti Michaelova najmlađeg sina Blanketa, no osiguranje mu je uspelo uzeti “igračku” pre nego što se dogodila neka nesreća.

Iako 79-godišnja baka Katherine Jackson obožava svoje unuke, naročito s njima voli igrati društvene igre, nakon događaja s pištoljem odlučila ih je preseliti. Tako će Michaelovi potomci ubuduće živeti u stanu u San Fernando Valleyju.

OSTAVI KOMENTAR