318
Majka Leighton Meester tuži svoju kćerku

Majka Leighton Meester tuži svoju kćerku

318
SHARE

Leigthon Meester nedavno je tužila svoju mamu zbog prisvajanja njenog novca, a sad je usledila protivtužba.

Njena majka Constance tvrdi da joj je Leighton zaista obećala 10,000 dolara svakog meseca do kraja života kao zamenu za žrtvovanje koje je morala da napravi da bi pretvorila Leighton u zvezdu. Osim toga, ona kaže i da ju je kćerka fizički napala prošlog decembra, prenosi TMZ.

U tužbi piše kako je Leighton bacila majku na zemlju i udarala je bocom. Na kraju, kaže se i da Constance nema drugi izvor prihoda osim novca koji Leighton šalje za lečenje svog brata Alexandera o kome brine 24 sata svakog dana, pa je primorana da deo tih sredstava koristi za sopstvene potrebe.

Ona ističe i da u stvari Leighton ugrožava zdravlje svog brata jer joj ne isplaćuje i pomenutih 10,000 dolara mesečno.

16 KOMENTARA

  1. Nije joj majka ako trazi naknadu za nesto za sta je bila duzna.Majka treba da svom djetetu da sve sto mu je potrebno, ona je duzna da to radi jer je MAJKA!Kakav si ti to roditelj da trazis od svog djeteta naknadu sto si je odhranila, kupala, presvlacila i pomogla da odraste i postane covjek?Srami se!!!Ti se ne mozes ni nazvati majkom!

  2. ne mogu da verujem da ona placa botox i operacije novcem koji je namenjen za lecenje….to samo luda zena moze!i zasto je leighton duzna da joj salje novac?posteno ga je zaradila!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.