187
Majka Leighton Meester suočena s životom na ulici

Majka Leighton Meester suočena s životom na ulici

187
SHARE

Majka zvezde “Tračare” tvrdi da je glumica okrenula leđa porodici kad je njima pomoć najviše trebala.

Constance Meester tvrdi da Leighton ignoriše nju i njenog mlađeg brata Lexa, pa da će oni zbog toga pre kraja godine završiti na ulici. Govoreći za časopis “In Touch”, ona je rekla: “Moja kola su mi oduzeta. Moja kuća je pod hipotekom a ne možemo da priuštimo ni hranu. Imam samo 26 dolara. Ako se nešto uskoro ne desi, bićemo beskućnici do praznika”.

Constance je nakon rođenja Leighton završila u zatvoru zbog posedovanja droge, ali tvrdi da je od tad čista i da je uradila sve da njena kćerka postane zvezda. Kad je Leighton dobila ulogu u “Tračari”, Constance je mislila da su teška vremena iza njih. Međutim, njih dve su se pre tri godine posvađale a Leighton prethodnih meseci uopšte ne pomaže svoju porodicu.

Završavajući svoju ispovest, Constance je rekla: “Pre neki dan gledala sam skloništa za beskućnike a Lex mi je pokazao slike njene kuće u Los Anđelesu koju je platila milion dolara i rekao mi ‘mama, kako može ovo da nam uradi?’

6 KOMENTARA

  1. Pa da nije trosila para koje joj je Leighton slala na platicne operacije, botoks, krpice i druge gluposti, mozda sada ne bi bila u ovoj situaciji. I neka je kucu platila milion dolara, to su njene pare koje je sama zaradila. A ta njena mama ako vec zeli da ima vise od 26 dolara, neka nadje posao a ne da ceka da joj cerka da novac.

  2. Sad znamo koju sliku treba zalepiti uz ilustraciju “losa majka”.
    Sram da je bude, ucenjuje cerku preko medija. Sirota Leighton sa takvom opajdarom od keve.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.