Start Stars Hot News! Maite Perroni: Ne pretvaram se da sam ona devojka iz RBDa

Maite Perroni: Ne pretvaram se da sam ona devojka iz RBDa

SHARE

maite-perroni-2013-09

Maite Perroni većina njenih obožavalaca zavolela je kao Lupitu u seriji “Rebelde”, ali ona kaže da se ne krije iza te uloge niti skriva da je u međuvremenu odrasla.

“Ne pravim se da nisam odrasla, ne pravim se da sam ista ona devojka iz RBDa. Pokušavam da budem Maite u novoj fazi života. Odrasla sam i želim da sa vama podelim nešto drugačije”, rekla je ona u svom novom intervjuu. “Kad sam imala 19 ili 20 godina, bila sam srećna što sam na turneji sa RBDjem i što pevamo tinejdžerske pesme, ljubavne pesme, zbog kojih smo svi skakali i plesali. Onda sam počela da se fokusiram na svoju glumu a onda i na muziku koja je u skladu s mojim godinama”, dodaje Maite.

maite-perroni-2013-01

“Novi album predstavlja emocije, naporan rad, reči i druge stvari. Vraćam se drugačijim pristupom i želim da podelim sa ljudima latino pop. Mislim da je strašno važno da uživate u sadašnjosti, da živite ispunjen život i bude svesni svakog momenta.” Ona napominje i kako je ne brinu priče o tome da je navodno u sukobu sa drugim članovima RBDa. “Znam dobro šta se dešava, pa tim pričama ne dajem na važnosti…Važno je što je svako od nas napravio svoju karijeru i nastavio dalje.”

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR