338
Maite Perroni: Ne kopiram Thaliu i Shakiru!

Maite Perroni: Ne kopiram Thaliu i Shakiru!

338
SHARE

936full-maite-perroni

Maite Perroni nedavno je objavila pesmu “Tú y Yo” a nakon toga, bila je prinuđena da se brani od optužbi da je kopirala svoje slavne koleginice.

Maite tako tvrdi da nije pokušala da imitira glas Thalie. “Mislim da svi idemo različitim putevima. Ja poštujem neke žene i divim im se, kao što je slučaj sa njom”, rekla je ona. Maite je sigurna da svoju karijeru može da izgradi bez kopiranja drugih. “Pravim put za sebe i trudim se da budem autentična. Nikad mi na pamet ne pada da se poredim s nekim drugim, nikad se nisam fokusirala na tako nešto. Takmičila sam se jedino sa sobom.”

Maite Perroni_jagatcinta5

Ona tvrdi da joj nisu jasne optužbe da je iskopirala neke kostime koje je Shakira nosila u svojim spotovima. “Šest sati smo birali kostime, u tome su učestvovali ljudi iz moje izdavačke kuće, moj menadžer, producent, režiser i kostimografi. Satima smo radili na tome i kunem se da uopšte nismo razmišljali o takvim stvarima”, rekla je Maite.

Autor: Life Content

15 KOMENTARA

 1. Jao ne,vidim sad ce BRAVO da neprekindno pise o njoj,stvalja nnjene postere i pise serijal o RBD zvezdama kao i da je stvalja na naslovnu stranu!O ne!Znaci kupujem BRAVO tek kad budu prestali da pisu o njoj,Spanske serije me ne zanimaju.

 2. U pravu si,BRAVO ispada glup i to mnogo jer pise o nekim niskobudzetnim serijama i spunicama,brate ako oni ne pišu o nama,zašto bi onda vi pisalo o njima?! o.O

 3. Ne vidim razlog zasto ne bi pisali o njoj? Devojka se vratila na muzicku scenu i doslo je njenih 5min. Ne mogu samo da pisu o JB-u, 1D, Seleni, Miley… Tako da, hejteri, ohladite … :)

 4. i nije iskopirala Shakiru ,ja stvarno ne znam gdje su vidjeli shakiru sa onakvim kostimima -.- .Mediji sam nagađeju da bi bili čitani  -.-

 5. +7 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Logmica/Perka,Ana1,Ana2,Sofy,Soxy,Nevena,Buba,Tea,,Lola,Sandy,Anja,Andjela,Tay Swift,Jus Bieber,1D and Linkin Park

  nikoga ona ne kopira
  jedna je maite perroni
  kako je lepaaaa*O*

 6. Da li ce u sledecem broju biti njen poster? Hoce li stvarno biti na naslovnoj? Ako je tako, rado cu da ga kupim! Ona zena stvarno vredna paznje, iz nje zraci toliko pozitivne energije…Obozavam je!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.