Start Stars Hot News! Maite Perroni: Ja nisam devojka koja sanja o udaji!

Maite Perroni: Ja nisam devojka koja sanja o udaji!

SHARE

_maite_perroni_c-52fe7917-8775-11e2-97ee-a0aa7036bb0a

Maite Perroni nastavlja promociju svog prvog solo albuma, Eclipse de Luna pa je za medije govorila ne samo o novim pesmama već i o svom privatnom životu.

Šta za tebe predstavlja ovaj album?

Maite: Želim da njime pristupim širokoj publici u Latino zajednici, koji su deo naše kulture. Spojila sam razne žanrove, kao što su bačata, pop i valenato.

Da li ti je bilo teško da pređeš u solo vode?

Tri godine sam to planirala. Tiho sam radila i želela sam muziku da predstavim u pravo vreme. Sad sam u potpunosti posvećena albumu. Kasnije ću uraditi i jedan duet, s umetnikom kog poštujem.

Da li je teško osloboditi se konstantnog podsećanja da si bila u RBDu?

Prošla sam kroz to i mnogo sam uživala. Sad uživam u solo karijeri, tome što to mogu da podelim sa ljudima svuda. Super sam, nije mi to problem.

Da li se još čuješ sa prijateljima iz RBD?

Nem, svi oni rade nešto svoje i zbog toga ne možemo da budemo bliski. Jako smo zauzeti, ali ljubav među nama postoji.

full-maite-perroni-hot-302685486

Kad bismo te jednog dana sreli na ulici, kako bi ti izgledala?

A, pa skroz obično! Videli biste da sam vrlo tiha, ne pokušavam da se namećem odevanjem. Dok pevam, predajem se tome u potpunosti ali nakon toga volim da živim normalan život, idem na filmove sa prijateljima, izađem bez šminke i obučem se da je meni prijatno. Nisam od devojaka koje bi da prave skandale.

Pevaš o ljubavi, ali kako stoje stvari kod tebe na tom planu?

Srećna sam i zadovoljna. Puna sam ljubavi. Dobila sam neverovatnu podršku javnosti, što mi dozvoljava da dalje promovišem album.

A da li si i dalje sama?

Da!

Da li si devojka koja sanja o udaji?

U budućnosti, volela bih da se udam i imam decu. Ali znate šta, ja to ne idealizujem. Nisam ni nervozna zbog toga. To će se desiti kad pronađem nekog koje zreo i ko mi je ravan. To mi je bitnije od prstena i venčanice.

A da li si avanturista po prirodi?

O da, skačem s padobranom! Da, da, vrlo sam avanturistički raspoložena. Kad treba da se selim s mesta na mesto ja to i uradim, ne plašim se toga. Moj album je bio rizik, bio je izazov snimati bačatu jer nikad ne znate šta će se desiti.

OSTAVI KOMENTAR