Start Stars Hot News! Maite Perroni iznenadila svojim prvim albumom: Bačata umesto popa!

Maite Perroni iznenadila svojim prvim albumom: Bačata umesto popa!

SHARE

maite_perroni_t670

Maite Perroni predstavila je ovih dana svoj prvi solo album, “Eclipse de Luna” a celokupnu javnost iznenadila je time što je na njemu u velikoj meri zastupljen žanr muzike poznat kao bačata.

Maite kaže da se odlučila za ovaj zvuk koji vodi poreklo iz Dominikanske Republike (odlikuju ga lagani, često setni ritmovi i romantični tekstovi) jer nije želela običan pop album koji će svi brzo zaboraviti. “Stvarno nisam htela da igram na sigurno. Bačata je nešto novo za mene, ali samo na sceni, jer je to ritam koji ja volim. Želela sam da plešem, smejem se i žalim sa publikom a nadam se da mi ovaj album to i dozvoljava”, kaže ona.

Maite-Perroni-2-640x960

“Baš kad sam završavala album, ušla sam u studio i preplašila sam se. Pitala sam se, šta ako je ovo muzika koju nisam trebala da pevam? Ne znam da li su ovo prave pesme! Bojala sam se da se ovo neće dopasti ljudima. U životu je sve rizik, nikad ne znate na koju stranu će pasti novčić. Važno je da sve radite od srca, a kad ste posvećeni i verujete u sebe, onda je rezultat pozitivan.”

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR