567
Maite Perroni: Čekaju me brojni izazovi!

Maite Perroni: Čekaju me brojni izazovi!

567
SHARE

maite1_0

Od svih bivših članova RBDja Maite Perroni je daleko najaktivnija, a ona kaže da njen prelazak u solo vode nije bio nimalo jednostavan.

“Toliko je mnogo izazova. Vratiti se ponovo na scenu, dobiti kredibilitet, biti spreman da daš sve od sebe”, kaže Maite i dodaju kako se ona ne razliku od drugih žena. “Nikad se nisam pretvarala da sam drugačija od ostalih devojaka a kao i sve one, ja imam svoje dobre i loše dane. Neki dani su prelepi, neki dani su užasni. Sad sam srećna i ne brinem o tome.” Maite je trenutno na turneji po Americi, koju je uspešno započela 31. avgusta u San Antoniu, a gde promoviše svoj prvi solo album, “Eclipse de Luna”.

Autor: Life Content

9 KOMENTARA

  1. Ona je jako simpaticna,ali i nema neki glas.Malko mi pisti kada pjeva. :D
    I ovaj komentar uopste nije uvreda vec moje misljenje.:*

  2. nije na turneji, 31. avgusta je samo imala nastup na festivalu people en espanol. sada je u majamiju, promovise CD ali nema nastupe, samo po emisijama, a to nije turneja. ince, steta sto se odlucila za takav zanr, za bachatu, to u Evropi ne prolazi, ali nadam se da ce onda bar biti veoma uspesna u latinskoj americi.

  3. ONA JE MOJ PRVI UZOR VOLIN JE VISE OD ZIVOTA SVE BI ZA NJU NAPRAVILA I NADAN SE DA CU JE JEDNOG DANA UPOZNAT I DA CE ONA DOC NA TURNEJU U EUROPU 

  4. Čuj nema glas?Pa onda glas nemaju ni Selena,ni Miley,ni Taylor…Ma niste ni vi normalni :P
    I da nemojte onda ni vi hejtat,ovo je moje misljenje :* 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.