Start Stars Hot News! Madonninim radijatorima teče sveta kabalistička voda

Madonninim radijatorima teče sveta kabalistička voda

SHARE

Madonnina opsednutost kabalom svaki dan uzima sve veće razmere. Njen poslednji potez zaista je iznenadio i one najreligioznije. Osim što na svakog svog muškarca pokušava preneti sklonost prema kabali, nedavno je potrošila oko deset hiljada dolara kako bi u njenom desetosobnom stanu u Londonu radijatorima tekla sveta voda.

Prema njenoj logici, tada radijatori grejanjem šire duhovnost, koju voda ima. Madonna veruje da ta voda pomaže stanarima kuće u zaštiti i lečenju bolesti. “To je koštalo pravo bogatstvo. Da može, sveta voda bi joj curila i na kuhinjskoj slavini”, rekao je izvor. Kada su joj nedavno radijatori počeli curiti, pozvala je vodoinstalatere da reše problem. Kućnoj pomoćnici rekla je da zabrani instalaterima da ispuste vodu iz pokvarenog radijatora.

“Kućna pomoćnica nam je rekla da je unutra sveta voda te je ne smemo proliti”, rekao je vodoinstalater. Budući da su majstori ipak morali iscuriti vodu kako bi popravili cev, nakon dugog pregovaranja, dopušteno im je da vodu ispuste u kante, pod uslovom da paze da se nijedna kap ne prolije. Navodno je Madonna htela napuniti bazen ispred svog doma svetom vodom, a na putovanje ne kreće bez vode.

OSTAVI KOMENTAR