120
Madonnin mlađahni dečko: Otac mi je dao ime po Isusu Hristu

Madonnin mlađahni dečko: Otac mi je dao ime po Isusu Hristu

120
SHARE

Najnoviji dečko pop Kraljice, Jesus Luz, postao je planetarno popularan kad je upoznao Madonnu. Dok za njega većina pre nije ni čula, danas se svi strani mediji grabe kako bi dobili njegov intervju. Mlađahni Jesus pristao je tako dati intervju za Interview Magazine koji je upotpunjen golišavim fotografijama brazilskog modela.

Skromni Jesus spomenutom magazinu nije otkrio previše detalja kad je u pitanju njegova devojka, popularna pevačica. “Moj otac mi je dao ime Jesus po Isusu Hristu koji je najveći mislilac svih vremena. Kad me tako nazvao rekao mi je da će mi se sve dobro u životu ispuniti i vratiti. Takođe, moje prezime je Luz, što znači svetlost”, rekao je 22-godišnji Brazilac koji veruje da zbog toga privlači pozitivnu energiju.

Ipak, kad je na red došlo pitanje o Madonni i kabali čiji je sledbenik postao nakon što je upoznao pevačicu, Jesus je odgovorio da mu je žao, ali da mora ići te da nema vremena više.

5 KOMENTARA

  1. Ja OBOŽAVAM MADONNU, ali ovaj Jesus je stvarno kreten! I mnoggggooo je ružan! Šta li ona vidi u njemu nemam pojma….MADONNA ROCK 4EVER!!!

  2. Kakwe weze ima ime sa tim da li ce on imati srecxu? Sad cxu ja da se prekrstim i da se zowem Kleopatra, i to znacxi da cxu imati srecxu?! Kakaw kreten!!! Madonna gde li ga nadje????

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.