498
Madonnin dečko nastupao kao D.J. pod imenom Zhay-Zoose

Madonnin dečko nastupao kao D.J. pod imenom Zhay-Zoose

498
SHARE

SIPAUSA30054170_000031

Ovih dana mediji su se raspisali o tome zašto je Madonnin dečko Jesus Luz slavan. Ako ćemo realno sagledati situaciju, maneken je slavan iz jednog razloga, jer je dečko kraljice popa Madonne. Pre Madonne Jesus je zarađivao oko 500 dolara na dan kao model u Rio de Janeiru.

Izjavio je to njegov agent te je dodao kako mu se Jesus nije javio otkad je upoznao Madonnu. Nakon toga, Luz se uključio u školu za D.J.-eve te naplaćivao nastupe 15 hiljada dolara za sat i po nastupa, što je jako visok iznos za jednog početnika. “Volim energiju publike, lepo je imati dve karijere sada”, rekao je on.

Osim toga, mladi Luz više je puta rekao da ne voli po medijima iznositi detalje svoje veze s Madonnom u javnosti. Opovrgnuo je više puta i navode da mu devojka daje džeparac. Ono što je zanimljivo je da je neko vreme kreativnom Luzu umetničko ime bilo Zhay-Zoose, iako nitko nije uspeo shvatiti što to znači.

SIPAUSA30052573_000039

14 KOMENTARA

  1. ona je matora babetina. starija je i od njegove mame 15 godina! bode se botoxima, ali se i dalje vidi da STARA! dosadna je. sve pesme su joj iste. a on je snjom samo zbog para i popularnosti. eto!

  2. Samo da znate da taj Jesus uvopšte nije glup. Postao je slavan tako što se smuvao sa bakicom i sad zarađuje pare kao i ona, i kad raskinu on će i dalje da ima pare i slavu… Baš ga briga…

  3. Madonna je najcool bakica na svetu, a on je najružniji čovek kog sam videla… Ne volim ljude koji iskorišćavaju jedne druge, mislim to niko ne voli… A on to sigurno radi…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.