Start Stars Hot News! Madonnin dečko Jesus Luz: Osećam se kao da sam u braku!

Madonnin dečko Jesus Luz: Osećam se kao da sam u braku!

SHARE

Madonnin dečko Jesus Luz izjavio je kako se oseća kao oženjen muškarac sa porodicom. Brazilski model je u vezi s Madonnom otprilike 15 meseci i očigledno se potpuno udomaćio i u njenom i u životu njenih četvoro dece.

Zgodni 23-godišnji maneken rekao je brazilskom Vougeu: “Osećam se kao oženjen čovek sa porodicom. To mi uopšte nije neobično, moj otac je u mojim godinama bio oženjen. Moja majka mene je rodila s 15 godina”. U istom je intervjuu Jesus Luz priznao da ponekad postane ljubomoran zbog silne pažnje koju Madonna uživa. No, čini se da on nije jedina ljubomorna polovina u vezi.

Navodno je 51-godišnja Madonna zabranila svom mladom dečku da se druži sa Lindsay Lohan u jednom francuskom klubu u Parizu. Lohan je nazvala klub i pokušala dogovoriti druženje s Jesusom Luzom. Znala je da je on te večeri domaćin Aliciji Keys i Swizzu Beatzu. No, kad su to čuli Madonnini ljudi, blokirali su taj dogovor. Jesus nije želeo da se buni i nervira Madonnu, pa je samo odradio svoj posao, a Lindsay se te noći morala zabaviti drugde.

OSTAVI KOMENTAR