146
Madonnin dečko Jesus Luz: Osećam se kao da sam u braku!

Madonnin dečko Jesus Luz: Osećam se kao da sam u braku!

146
SHARE

Madonnin dečko Jesus Luz izjavio je kako se oseća kao oženjen muškarac sa porodicom. Brazilski model je u vezi s Madonnom otprilike 15 meseci i očigledno se potpuno udomaćio i u njenom i u životu njenih četvoro dece.

Zgodni 23-godišnji maneken rekao je brazilskom Vougeu: “Osećam se kao oženjen čovek sa porodicom. To mi uopšte nije neobično, moj otac je u mojim godinama bio oženjen. Moja majka mene je rodila s 15 godina”. U istom je intervjuu Jesus Luz priznao da ponekad postane ljubomoran zbog silne pažnje koju Madonna uživa. No, čini se da on nije jedina ljubomorna polovina u vezi.

Navodno je 51-godišnja Madonna zabranila svom mladom dečku da se druži sa Lindsay Lohan u jednom francuskom klubu u Parizu. Lohan je nazvala klub i pokušala dogovoriti druženje s Jesusom Luzom. Znala je da je on te večeri domaćin Aliciji Keys i Swizzu Beatzu. No, kad su to čuli Madonnini ljudi, blokirali su taj dogovor. Jesus nije želeo da se buni i nervira Madonnu, pa je samo odradio svoj posao, a Lindsay se te noći morala zabaviti drugde.

8 KOMENTARA

  1. Za Cullenku: Pa i mene je Jesus smorioooOooo ali zeshce…Ali ja mnoooOooogooOooo wollim Madonu!…ni tebi ne bi bilo drago da kazem da smaraju sa Beyonce….shto ustvari nikad nece da se desi jer je ona super….Ili nekog vec kog ti volish…Ok…

  2. meni niko i nikad ne moze biti ruzan ako ima nekakve veze sa madonom oni su savrsen i lep par nadam se da ce jihova veza dugo potrajati……

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.