113
Madonnin brat: ona je jezivo opsednuta mlađim tipovima

Madonnin brat: ona je jezivo opsednuta mlađim tipovima

113
SHARE

Madonnin brat Christopher Ciccone, koji sa sestrom ne razgovara još otkako je pre tri godine napisao knjigu “Život s mojom sestrom Madonnom”, kaže kako je šokiran njenom opsednutošću mlađim momcima.

Madonninu naviku da nakon razvoda od Guyja Ritchieja ulazi u veze s puno mlađim muškarcima, Ciccone je nazvao “jezivom”.

52-godišnja Madonna trenutno je u vezi s 24-godišnjim francuskim igračem Brahimom Zaibatom. Madonna je osam godina starija od njegove majke Patricije Vidal. Pre Brahima, Madonna je ljubila takođe 24-godišnjeg brazilskog modela Jesusa Luza.

“Mislim da Madonna puno svojih emocionalnih potreba ispunjava brigom o svojoj deci, a ti su joj momci više kao otklon od stvarnosti. Ona sigurno ne sledi neka društvena pravila, ali opet, moja ih sestra nikad nije ni sledila niti će ih verovatno slediti”, kazao je Ciccone.

3 KOMENTARA

  1. E moj midhad …. na njihov BRAVO mozes dobiti samo madoninu sliku u nekom uglu! Oni samo stavljaju Miley,Ladu Gaga,Hannah Montanna,Rihanna i ostale gluposti nevazne.
    A ”KRALJICU POP-A” MADONNU,BRITNEY SPEARS,GWEN STEFANI,CHRISTINU AGUILERU I OSTALE MNOGO VECE ZVEZDE ….. to u BRAVO ne mozemo naci.Ajde mi reci kad si zadnji put video na naslovnoj strani BRAVO casopisa Madonnu?? Ja cju ti reci jos pre 3.god!!! Ja vise ne kupujem BRAVO jer sve sto ima u njega izadje i na net a i preeevise su dosadni …. mnogo su pokvarili casopis! HVALA :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.