276
Madonna želi dete sa Jesusom

Madonna želi dete sa Jesusom

276
SHARE

Kraljica popa, Madonna, navodno planira dete s mlađahnim dečkom Jesusom Luzom. Naime, kako tvrdi britanski The Sun, 51-godišnja pevačica posetila je doktore te ih preispitala koje su mogućnosti da zatrudni u toj dobi. “Madonna je svesna da je u 50-tima teško zatrudneti prirodnim putem, ali s obzirom da je fizički vrlo aktivna odlučila se upustiti u tu avanturu”, rekla je bliska prijateljica pevačice.

Svoju ljubav prema deci i siročadi Madonna nikada nije skrivala pa zbog toga mnogi očekuju da će Kraljica popa vrlo brzo potvrditi tu priču u medijima. Takođe, svoju želju za očinstvom nije nikada skrivao ni mlađahni Jesus koji je jako religiozan, ali i zaljubljen u Madonnu. “Jesus obožava Madonninu decu i oduvek je govorio kako bi i on sam jednog dana hteo imati svoju”, rekao je neimenovani izvor koji dodaje da su Madonna i Jesus počeli punom parom raditi na svom prvom detetu.

12 KOMENTARA

  1. JAOOOOOOOO!!!! Pa da li je ona normalna????!!!! Dete sa Jesusom???? STASNO!!!! Nedj bre nekog drugog, a ne ovog krelca!!!!!!!

  2. U njenim godinama? Jeste kraljica popa ali 51 josx malo 52 godine nisu basx za trudnocxu….A Jesus mi ide na picxkin ziwac!!!! MADONNA ROCK 4EVER!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.