257
Madonna vara mlađanog manekena s bivšim ljubavnikom bejzbol igračem?

Madonna vara mlađanog manekena s bivšim ljubavnikom bejzbol igračem?

257
SHARE

Pop kraljica Madonna navodno se vratila starom načinu života. Naime, kako tvrde njeni bliski prijatelji, koji su želeli da ostanu anonimni, Madonna se već nekoliko nedelja viđa s bivšim ljubavnikom, Alexom Rodriguezom, s kojim se družila nakon raspada braka s Guyem Richiejem. Sudeći prema tvrdnjama, čini se kako Madonna ipak nije bila zadovoljna s 29 godina mlađim brazilskim modelom Jesusom Luzom pa je utehu po drugi put pronašla u bivšem bejzbol igraču.

“Ona nikada nije bila žena koja ima samo jednog muškarca kraj sebe. Iako vodi računa o Jesusu ona ga ne poštuje, nije on njen kalibar”,
tvrdi neimenovani izvor koji dodaje da je Madonna posetila Alexa u njegovom domu pre nekoliko nedelja te da su bivši ljubavnici sve vreme u kontaktu.

8 KOMENTARA

  1. Meni je zao sto je varala Guya, on je mnogo dobar covek……Ali je zajebala Jesusa!!! 100 pusto ima da u rodi dete…Aha…Kako da ne!

  2. pa dobro jeste on dobar, ali nije ona za: and they live happy ever after…. XAXAXA, drago mi je zbog onog malog cigancxeta…. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.