203
Madonna u pregovorima za svoj parfem

Madonna u pregovorima za svoj parfem

203
SHARE

Da li biste voleli da mirišete na Madonnu?

Nakon što je krenula s dizajniranjem odeće sa svojom ćerke Lourdes, Madonna ima nove poslovne planove. Naime, kraljica popa pregovara s Cotyjem, tvrtkom koja je radila parfeme s Jennifer Lopez, Beyonce i Lady Gagom. Jasno je da Madonna nedostaje ovom uglednom ženskom društvu. Kao muški pandani, Madonni se pojavljuju David Beckham, Tim McGraw i Petr Čech, koji su takođe sarađivali s Cotyjem. Ipak, ova informacija još nije potvrđena od strane Madonninog menadžementa.

15 KOMENTARA

 1. Evo i meneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :P samo nemojte reci #Pa neka te” hahaha :D Smoki kakav je to nick???

 2. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Zaljubila, ja sam se zaljubila :P :P :P.................................................opet se zaje*avam

  Zato sto sam ljubomorna :( :( :( na laru i sandru :P :P
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  ..
  .
  .
  zezam te
  cccccccccccccc :D

 3. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Zaljubila, ja sam se zaljubila :P :P :P.................................................opet se zaje*avam

  Smoki???????? Nemoj mi reci da si mi povjerovala hahahahahah pa zar ti ja licim na nekoga ko je ozbiljan. :D :D :D hahahahaha gdje je LARAAA????????????

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.