86
Madonna: U mladosti sam bila izolovana čudakinja

Madonna: U mladosti sam bila izolovana čudakinja

86
SHARE

Madonna je otkrila kako uvek oseća simpatije prema neshvaćenim mladim ljudima jer je u toj dobi i ona bila čudakinja. Pevačica se na tu temu osvrnula tokom gostovanja u jednoj emisiji dok se raspravljalo o nasilju među mladima.

“Potpuno se mogu povezati s tim osećajem izolovanosti i otuđenosti. Kao dete sam bila jako usamljena, i kao tinejdžerka takođe. Nikad nisam imala osećaj da negde pripadam, pogotovo u školi. Osećala sam se poput prave čudakinje”, rekla je pevačica. Dodaje da se još uvek oseća drugačijom od ostalih, a najveće podrška pri odrastanju bila joj je gay zajednica u njenom kvartu u New Yorku.

Pjevačica kaže kako je uznemiruje činjenica da raste broj samoubojstava kod tinejdžera. “To je jako uznemirujuće. Da si uzimaju živote jer ih maltretiraju kod kuće ili u školi, to je strašno”, kaže pjevačica i dodaje da se trudi svoju djecu odgojiti tako da su svjesna svojih odgovornosti u društvu te da nikoga ne osuđuju.

3 KOMENTARA

  1. xaxa,pa i sad je cudjakinja…xD Salim se naravno,Madonna je najbolja i sve sto je rekla nazalost je istina!Danas niko nema obzira prema drugima i bas ga briga sto ih sto ih povrjedjuje… :(

  2. prije je bila usamljena ,a sada je zvezda,a ovi koji su je ponizavali ,sada joj samo mogu polizati dupe,ma ne mogu oni ni to da joj urade

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.