379
Madonna spremna da usvoji još jedno dete

Madonna spremna da usvoji još jedno dete

379
SHARE

SIPAUSA30055145_000001

Nakon odrađene turneje i objavljene kompilacije hitova, Madonna ima više vremena za svoje četvoro dece. No, ako je suditi po njenim poslednjim izjavama, možda će se porodica još proširiti!

Pop kraljica i majka Lourdes i Rocca te usvojenih Marcy i Davida spremna je na još jedno usvajanje. Na pitanje razmišlja li o ponovnom usvajanju pevačica je rekla ‘nikada ne reci nikad’.

”Jako sam ponosna na svoj humanitarni rad u Africi. Osećam da sam ostvarila veliki uspeh ne samo u svojoj karijeri, već i u svom angažovanom delovanju u Malawiju. Imam četvoro dece i dobra sam majka, tako da mislim da sam ostvarila uspeh u svakom aspektu svog života” dodala je Madonna.

Pedeset i jednu godinu stara pevačica se nakon razvoda sa suprugom Guyjem Ritchijem iz Londona preselila u New York, no iskreno je priznala kako britanska prestolnica ima svojih prednosti.

”Nedostaje mi opuštena šetnja po kvartu u kojem živim. U Londonu je sve nekako mekše i opuštenije nego što je na Manhattanu” dodala je Madonna.

12 KOMENTARA

  1. madona nije kucka sta je vasa posrana lady gaga madona ima dobro srce zato sto oce da pomogne deci bez roditelja madona carice i love you

  2. razmislite nekad dal ste normalni niko ne zeli da ostara ona je pop kraljica i bice sve dok ne umre ni tad je nece niko biti ni do kolena madonna je humanitana i dobra

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.