156
Madonna se za rođendan časti operacijama od 200 hiljada dolara?

Madonna se za rođendan časti operacijama od 200 hiljada dolara?

156
SHARE

Madonna planira potrošiti čak 200 hiljada dolara na plastične operacije kojima će počastiti samu sebe za rođendan. Pevačica u avgustu navršava 52 godine te je, odaje jedan izvor, odlučna podmladiti se koliko god je moguće. Planira napraviti poneki zahvat i na licu i na telu kako bi i u šestoj deceniji života izgledala što više seksi.

“Od kada se 2008. godine razvela od Guya Ritchieja, počela je osećati svoje godine. Mislila je kako će s njim provesti ostatak života, no taj plan je propao. Sada kad je u vezi s puno mlađim manekenom Jesusom Luzom, poželela je izgledati još bolje”, jedan je izvor rekao Daily Staru. Pevačici naporno vežbanje i joga očito više nisu dovoljni te razmišlja i o plastičnoj hirurgiji.

12 KOMENTARA

  1. Madonna, ja te volim najvishe na celom svetu!!! Ali kjo si ga kurac varala, a sad se tu podmladjujesh zbog ovog debila…Ti ovako odlichno izgledash…. :)

  2. ali sto vec je dovoljno castila sebe operacijama ito po licu ali ok….slazem se sa njom ako on misli da to treba da uradi…….

  3. pa ocigledno joj nije prwa, mislim swa je fake… ali ok , ako je to cici lepom, i ako joj to pomaze da se oseca sigurnijom, ok je

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.