164
Madonna se svađa sa bivšim suprugom oko vaspitanja Lourdes

Madonna se svađa sa bivšim suprugom oko vaspitanja Lourdes

164
SHARE

Dok slobodoumna Madonna svojoj kćerki Lourdes Leon dozvoljava sve što naumi, čini se kako njen otac i bivši suprug pevačice, Carlos Leon, ima problem sa njenim načinom odgoja. Naime, kako pišu američki mediji, bivši supružnici stalno se svađaju oko toga šta 13-godišnjakinja sme, a šta ne.

Dok Madonna podupire showbiz karijeru maloletnice, njen otac strogo brani da Lourdes krene istim vodama kao njena majka, posebno ne u tim godinama. Takođe, Carlosu navodno smeta što Madonna dopušta da se Lourdes druži s njenim brojnim prijateljima, posebno homoseksualcima.

Čini se kako kontroverznoj kraljici popa nije bitno kada će njena kćerka početi da izlazi sa momcima pa joj dozvoljava dejtove, dok Carlos smatra da je premlada da bi imala dečka. Kako će te nesuglasice rešiti, nije poznato, ali čini se kako je malo kasno raspravljati oko nečega što je već gotova stvar.

9 KOMENTARA

  1. pa ne bi trebalo da je previse razmaze…ako bude dobila sve sto pozeli kad god pozeli, zavrsise kao paris hilton… umisljena da je ceo svet njen..trebalo bi joj malo stroze vaspitanje, cisto da ne bi skrenula sa pravog puta i da bi ostala normalna..

  2. Ja mislim da ona svakako treba da zivi na visokoj nozi ali da joj mama ne dopusta bas sve jer ako joj sve bude dopustala ona ce poceti da se drogira i zavrsiti kao i brojni narkomani!To je moje misljenje…

  3. Lola je superrrr… Pa šta ako svašta traži… Pord Madonne sigurno neće da se izgubi, jer je ona inače jako stroga majka… I mislim da ovo nije istina jer je ovo samo Bravo objavio!!!!!!!!!!
    LOLA JE SUPER I IMA SUPER STIL!!! I LOVE U MADDY AND LOLA!!!! :D :D :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.