Start Stars Hot News! Madonna režira film o Edwardu VIII

Madonna režira film o Edwardu VIII

SHARE

Madonna će režirati novi biografski film o kralju Edwardu VIII, prenose američki mediji.

Kraljica popa učestvuje u novom projektu, snimanju filma o kralju Edwardu. Pevačica bi trebalo da ga režira zajedno s američkim rediteljem i scenaristom Alecom Keshishianom, dok se kao producenti spominju Colin Vaines i David Parfitt.

Film će se zvati “W.E”, a ispričaće priču o ljubavnoj vezi britanskog kralja Edwarda VIII i američke raspuštenice Wallis Simpson. Kada je samo nekoliko meseci nakon stupanja na tron Edward VIII zaprosio Wallis Simpson, izbila je najteža ustavna kriza engleske monarhije u 20. veku, a kralj je abdicirao kako bi se mogao oženiti svojom izabranicom. Za ulogu Wallis Simpson bi trebalo da bude angažovana američka glumica Vera Farmiga, dok ime glumca koji će igrati kralja, koji se zbog ljubavi odrekao prestola, još nije okriveno.

Ovaj će film biti drugi rediteljski poduhvat pop zvezde. Madonnin debitantski film “Filth and Wisdom” prikazan je 2008. na festivalu u Berlinu, a s obzirom na njezin glumački talenat i činjenicu da su gotovo svi izleti slavne Amerikanke u svet filma završili neslavno, jedva čekamo da vidimo kako će ispasti Edward VIII.

OSTAVI KOMENTAR