Start Stars Hot News! Madonna pronašla novog mladog manekena, Jesusu sabotira karijeru

Madonna pronašla novog mladog manekena, Jesusu sabotira karijeru

SHARE

Madonna ponovno ljubi. Ljubav je pronašla u mladom manekenu i glumcu Jonu Kortajareni.
24-godišnji glumac zvezda je filma “A Single Man”. Upravo na premijeri tog filma u New Yorku, Madonna je bacila oko na mladog glumca i tako brzo rešila problem slomljenog srca. Naime, odnedavno bivši dečko Jesus Luz, ostavio ju je zbog 18-godišnje brazilske manekenke.

Svi koji su videli Madonnu u društvu novog dečka Jona, izjavili su da je pevačica s njim očigledno koketirala te su nakon premijere otišli na večeru s prijateljima. “Jonu je bilo pomalo neugodno zbog svega, no, ipak je bio zaista polaskan. Madonna se već raspitala o tome što radi Jon te mu namerava svojim uticajem i vezama pomoći da uspe u karijeri”, rekao je njen blizak izvor. “Ona ga namerava pozvati na neka od bitnijih društvenih događaja u New Yorku”.

I dok svojoj novoj simpatiji pomaže u karijeri, onoj bivšoj odmaže. Naime, njen prijatelj izjavio je da je kraljica popa besna na Jesusa jer je izjavio da je on okončao njihovu vezu. “Besna je i oseća se poniženo. Smatra da Jesus njoj može zahvaliti na uspešnoj manekenskoj karijeri. Ona sad zove sve svoje prijatelje iz sveta mode i savetuje im da ne angažuju mladog Jesusa”.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR